"INNOVEER JEZELF OF ZET HET VERANDERTRAJECT IN GANG MET MANAGEMENTGAME 'DE INNOVATIE'.

Samen werken aan het doel

Primair gedrag komt vaak in een spel naar voren. Afhankelijk van het vraagstuk werken we daarom met managementgames, leiderschapsgames en teamgames, waarmee je inzicht krijgt in het gedrag van anderen en jezelf. Een spelende manier om inzicht te verkrijgen in gedrag en oplossingen. Bij management game ‘de Innovatie’ ga je met elkaar aan de slag om je doel te bereiken, afhankelijk van de vraag een teamdoel of een individueel doel. Je gaat ervaren wat er nodig is, om tot innovatie te komen en ervaart je eigen gedrag hierin. Wie laat het meeste het gedrag zien wat nodig is voor innovatie? Wat heb je nodig om je doel te bereiken? Hoe ben jij in staat patronen los te laten? En wat zijn je leerpunten hierin?

3 varianten van het spel

Het spel bestaat uit een teamspel en een individueel spel.  Het spel is in te zetten als start of boost in een verandertraject, als inspiratiesessie over verandering en gedrag of als leerzame teambuilding. 

TeambuildingMet elkaar ga je aan de slag met een organisatie doel. Hoor van elkaar wat de stappen van alle deelnemers zijn om dit doel te bereiken. Het gedrag wat je bij teamgenoten terugziet, kan voor nieuwe inzichten in de samenwerking zorgen.

Ontwikkel innovatief gedrag


Ga in dit spel aan de gang met een zelf gekozen doel. Hoe ga je daar komen? Welke obstakels ga je overwinnen, om daar te komen? In deze variant word je extra uitgedaagd op wendbaarheid, lef, creativiteit en verbinding.

Realiseer je doel

Je gaat met je eigen gekozen doel aan de slag. Hierbij ligt de focus op het bereiken van je doel en de weg daarnaartoe. Wendbaarheid, Lef, Creativiteit en Verbinding helpen je om meer inzicht te krijgen in het behalen van je doel. Je spelgenoten helpen je ook met inzichten en kan dus ook als spelende manier van intervisie gezien worden.

"Realiseer je doelen, door jezelf te innoveren"

Je start allemaal met een doel. Een gezamenlijk of individueel doel. In diverse stappen ga je hier naartoe.  De vraag is wie als eerste de doelen en subdoelen bereikt heeft en de daarbij behorende uitdagingen tot een goed resultaat heeft weten te brengen.
Een ervaren trainer begeleidt het spel, zodat de uitdagingen continue aanwezig blijven. Sta ook niet te kijken als de regels van het spel veranderen……
Geschikt voor groepen van 4 tot 24 personen.

Echte verandering start vanuit de mens

 Bij het spel ga je kijken naar jouw wendbaarheid – lef – creativiteit – verbinding. De route is nog onbekend en ga je samen vormgeven. Hoe zorg je ervoor, dat je jouw doel gaat bereiken? En hoe zorg je ervoor, dat je daarbij het juiste gedrag laat zien? Je speelt samen en individueel. 

Actief en samen aan de slag

Alle deelnemers hebben een actieve rol. Per bord spelen 4-6 deelnemers. Dit spel staat vol uitdagingen, reflectie, feedback en meer. Het spel is soms ook onduidelijk. Wat doe je dan? Welk gedrag vertoon je? 

Naast leerzaam ook leuk

Spelen is de hoogste vorm van onderzoek, zei Albert Einstein ooit. Na afloop van het spel is iedereen in bezit van het basisspel. Hiermee heb je een spel waarmee je individueel of in kleine groep nog kunt verdiepen op de uitdagingen, die het spel je geboden heeft.

Volg me op de socials

By Evie - Zichtbaar Veranderen